Wie zijn we?

Esther Bolte
Esther BolteArtistiek leider
Roos Beijer
Roos BeijerZakelijk leider
Tessa Haan
Tessa Haan(Interim) Zakelijk leider
Zarah Ruwhof
Zarah RuwhofProductie
Ismaël Peroti
Ismaël PerotiPubliciteit

Bestuur

Sylvia Servais
Sylvia ServaisVoorzitter
Christiaan Mooij
Christiaan MooijSecretaris
Jos van Hulst
Jos van HulstPenningmeester

Wat doen we?

Met jonge acteurs tussen de 15-25 jaar maken we toegankelijke theatervoorstellingen voor jongeren. Voor de voorstellingen van 2023 kan weer auditie worden gedaan, dat kan hier.

De voorstellingen worden zo gemaakt dat ze ook aansprekend zijn voor elk publiek van 12-90 jaar. Altijd leggen we de verbinding naar de tijd waarin wij leven, of we nu een oude klassieker spelen of een nieuw geschreven stuk. Belangrijk is dat het actueel is en in de tijdgeest en het denken van de wereld waarin wij nu leven past.

Dit doen wij door middel van vlot teksttheater. De voorstellingen van SubSub hebben een eigen stijl. Ze zijn over het algemeen snel, montageachtig en met humor, zonder de kern van het stuk uit het oog te verliezen. Vaak zijn er crossovers met andere disciplines zoals zang en dans. Door intensieve samenwerking met vormgevers, hebben de voorstellingen een eigen abstracte uitstraling die de verbeelding van de toeschouwer nog meer prikkelt.

Wij zijn ervan overtuigd dat in de huidige 24-uurs economie waarin je altijd kunt werken, altijd bereikbaar kunt zijn en altijd scherp, gevat en bovenal sociaal wenselijk uit de hoek kunt komen, theater juist nu iets wezenlijks toevoegt aan de maatschappij. Want waar vind je nog een plek waar de telefoon uit gaat? En er samen met andere bezoekers tijd is? Tijd om over iets na te denken. Te kijken, luisteren, begrijpen en te reflecteren. En niet meteen iets te vinden. Tijd om verbondenheid te ervaren met de andere bezoekers in de zaal, de acteurs en bovenal met jezelf.

Deelnemen aan de auditie, is gratis. De kosten om mee te doen aan een traject zijn: €195,- p.p.

Kunnen jij of je ouders/verzorgers dit bedrag niet missen? Kom vooral alsnog auditie doen, dan vinden we samen een oplossing.

Vacatures

Vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures…

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je motivatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@subsub.nl. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden. Ook staan wij altijd open voor stagiair(e)s, dus stuur ons ook zeker een mailtje als je stage bij ons wilt lopen.

Wij stimuleren talentontwikkeling graag!

Nieuwsbrief

ANBI


Bedrijf:
Stichting SubSub
Adres: Stadhuisplein 2, 1315 HT Almere
Tel.: 036-8448148
E-mail: roos@subsub.nl

KVK: 67907636
RSIN: 857220822
IBAN: NL47 RABO 0316 2253 20

SubSub heeft een culturele ANBI-status. Dit betekent dat SubSub erkend is als goed doel. Bijdragen aan onze stichting zijn hierdoor voor zowel bedrijven als particulieren fiscaal aantrekkelijk. Meer informatie over een ANBI-status vind je op de site van de Belastingdienst.

Doelstelling

Theatergroep SubSub maakt professionele voorstellingen, voor en door jongeren van 15 tot 25 jaar. Met het terugkerende thema “identiteit” sluiten de voorstellingen van SubSub aan op de belevingswereld van de jongeren van nu. Bestaande voorstellingen worden afgewisseld met nieuwe stukken, maar teksttheater is de basis.

Beleidsplan

Het is onze missie om jongeren van 15 tot 25 jaar in contact te brengen met theater op hoog niveau. Jongeren aan het denken zetten over thema’s die belangrijk zijn in hun belevingswereld en ze zo helpen een eigen identiteit te ontwikkelen. Daarnaast helpt Theatergroep SubSub talentvolle jongeren verder in de richting van de beroepspraktijk. Ontwikkeling staat centraal. Theatergroep SubSub onderscheidt zich door haar kleine spelersgroepen met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Met thema’s die jongeren aanspreken en waar zij in het dagelijks leven mee te maken hebben.

Bestuur

Sylvia Servais – Voorzitter
Christiaan Mooij – Secretaris
Jos van Hulst – Penningmeester

Het bestuur van stichting SubSub doet zijn werk onbezoldigd. Dat wil zeggen dat zij het werk vrijwillig doen en daarmee onbetaald. De directie en medewerkers worden ingehuurd als ZZP’er op projectbasis.

Jaarverslagen (inclusief financiële verantwoording)

Jaarverslag 2022
Jaarverslag 2021
jaarverslag 2020
jaarverslag 2019
jaarverslag 2018

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rondom SubSub? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!