AUDITIES

ONTWIKKEL JOUW TALENT BIJ SUBSUB

Wie zijn wij?

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

De kern van SubSub bestaat uit Esther Bolte als artistiek leider en Roos Beijer als zakelijk leider. Voor elke voorstelling werven wij acteurs, vormgevers en overige crew.

Audities

Op 26 september en 3 oktober houden wij weer audities voor het komende jaar! Als je auditie komt doen, doe je dat voor zowel de tekstvoorstelling als de makersvoorstelling.

Tekstvoorstelling

De tekstvoorstelling is een traditionele voorstelling waarin jij, als acteur, een rol speelt in een stuk, onder leiding van een professionele regisseur. In 2024 speelden wij ‘R♥J’- een bewerking van Shakespeares ‘Romeo en Julia’- geregiseerd door Esther Bolte.

Meer info over de tekstvoorstelling van 2025 volgt!

Makersvoorstelling

Tijdens het makerstraject ontwikkel je jouw talenten met behulp van professionals uit het werkveld. Dit kan acteren zijn, maar ook dans, zang, mime, spoken word of wat dan ook! Iedereen is uniek, een daar is ruimte voor. Op basis van jouw talenten gaan wij op zoek naar een coach die jou kan begeleiden tijdens dit traject.

Dit traject mondt uit in de makersvoorstelling: een op maat gemaakte voorstelling waarin alle talenten aan bod komen.

AANMELDEN

Enthousiast geworden?

Meld je hieronder aan voor de audities op 26 september of 3 oktober!

AANMELDEN

CONTACT

Vragen?

Neem contact op!

CONTACT