Project omschrijving

Op Drift!

Op Drift! is een muzikale voorstelling over talent, passie en de bijkomende prestatiedruk. Het gaat over twee jonge vrouwen, Alexandra (Alex) en Veerle, die samen een muzikale dansact hebben. Ze werken zich naar de top, maar zijn ze bereid om daarvoor alles op te geven? Waar ligt de grens tussen passie en obsessie?

Jongeren groeien op met internet en een 24-uurs economie: je zorgt dat je altijd kunt werken, altijd bereikbaar kunt zijn en altijd scherp, gevat en bovenal sociaal wenselijk uit de hoek kunt komen. Met internet, social media en de talloze talentenshows op tv kom je al heel vroeg in aanraking met extreem gepassioneerde en hardwerkende mensen. Zij lijken een perfect leven te hebben vanwege de bewerkte beelden die overal te zien zijn. Er ontstaat bij velen een drang om ook hun eigen passie en talenten te ontdekken en de nieuwe Martin Garrix, Kim Kardashian of Enzo Knol te worden.
Maar hoe hou je jezelf nog staande in een maatschappij die steeds meer en continu het allerbeste van je verwacht? Wanneer kun je voor jezelf kiezen, je grenzen stellen en wanneer niet? Wanneer mag je zeggen: nu even niet!

Op Drift! heeft in april 2018 in Almere gespeeld. Op het moment werken wij achter de schermen hard aan onze nieuwe voorstelling. Wil jij op de hoogte blijven van SubSub? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter.

Zou jij volgend jaar ook in de voorstelling van SubSub willen spelen? Stuur dan een mail naar info@subsub.nl voor het auditieformulier.

Cast

Sarah Sahertian
Sarah SahertianActeur
Sarah (18 jaar) wordt ook wel Saar of Saartje genoemd. Ze studeert aan de opleiding PACT theater. Daarnaast volgt ze op de doordeweekse avonden, de dans vooropleiding van 5 o’clock class in Amsterdam en op de zondagen de Frank Sanders Akademie vooropleiding. Ze zit bij SubSub, omdat ze daarmee zichzelf op spel en dans verder hoopt te ontwikkelen.

“Later hoop ik te genieten van een leven vol creativiteit binnen de theaterwereld.”

Jaïr Rosaria
Jaïr RosariaActeur
“Mijn naam is Jaïr Rosaria, niet Rosario. Riley is m’n 2e naam, zo dan weet je dat ook. Nu ben ik 18 jaar en worden de feestjes echt dope.
Zit in het 2e jaar, opleiding artiest, niveau 4, dus ik schrijf en acteer, in Almere op het MBO.
Ik werd SubSub aangewezen door m’n leraar en ik dacht Let’s Go! Een bekende plek en kan er wat ervaren, so the more I know.
Later wil ik blijven leren over het acteren,
Nummers blijven schrijven, woorden blijven rijmen. Soms doe ik shows en je mag komen kijken! Diepe teksten met een zieke flow.
OSA is de bijnaam nu maar vroeger was dat Djaji Djajo.
Deuces.”
Quint den Enting
Quint den EntingActeur
Quint (15 jaar) zit in 5 HAVO op het Arte College. Later wanneer hij ‘groot’ is dan wordt hij een muzikale, toneelspelende filmregisseur. Hij zit bij SubSub omdat dit jaar de voorstelling veel met muziek te maken heeft. Alhoewel hij in de voorstelling geen muziek maakt kan hij er wel ontzettend van gaan genieten. Zo komt zijn liefde voor muziek en zijn passie voor toneelspelen samen. Quint zijn bijnaam is Hemelzinki. Onder de naam “HemelzinkiStudio’s” heeft hij al verschillende korte films gemaakt en geregisseerd.

“Vraag me niet hoe ik eraan kom, want ik weet het niet. Ik vind het wel heel leuk en vrolijk klinken en bij me passen.”

Lara Simsek
Lara SimsekActeur
Lara (18 jaar) woont in Amsterdam. In mei heeft ze haar VWO/Gymnasium diploma gehaald. Na haar tussenjaar wilt ze Geneeskunde studeren aan de UvA. Vroeger wilde Lara graag een ‘verkleedkist’ worden. Ze vond het van kleins af aan al heerlijk om even in de huid van een ander te kunnen kruipen. Ze wilt nu toch liever neuroloog of dermatoloog worden. Lara heeft een grote passie voor muziek maken en om zelf nummers te schrijven. Verder is ze graag bezig met de piano, ukelele, gitaar, zingen, voetballen, schilderen, fotograferen en acteren. Bij SubSub hoopt ze zich als speler verder te ontwikkelen en iets prachtigs neer te zetten.
Laartje Appeltaartje, Sekkie, Lerah, Laar en Lara Croft zijn bijnamen die ze wel eens voorbij hoort komen. Daarnaast kunnen haar vrienden haar altijd herkennen aan haar hysterische en uitbundige lach.

“Toen ik ‘Op Drift’ voor de eerste las, prachtig! Het was voor mij toen gelijk duidelijk dat ik auditie wilde doen voor een rol.”

Marleen de Boer
Marleen de BoerActeur & regie-assistent
Marleen (23 jaar) doet de opleiding bachelor Docent Theater aan de NHL in Leeuwarden. Ze wilt later graag actrice en theatermaker worden. De reden waarom ze mee doet met SubSub is omdat ze weer wilde spelen en om nieuwe mensen te leren kennen. Haar bijnamen zijn Marlin of Murlin, Marrie en Mar.

“De thematiek perfectionisme, passie en obsessie, spreekt mij heel erg aan.”

Rozemarijn van 't Einde
Rozemarijn van 't EindeActeur
Rozemarijn (25 jaar) heeft een bachelor Religiewetenschappen & Theologie en een master Criminologie behaald. Op dit moment zit ze in het laatste jaar van de opleiding tot predikant aan de Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam. Rozemarijn wilt later gevangenispredikant worden. Het gevangeniswezen fascineert haar enorm.
Ze hoorde dat SubSub iemand zocht die toneel speelde en muziek maakte en wilde dat graag eens combineren. Daarnaast wil ze beter leren acteren. Ze wordt vaak Marjolein genoemd omdat mensen denken dat ze zo heet en uiteraard verbasteren familie en vrienden haar naam naar Roos.

“Ik heb er jaren tegen gevochten, maar ik heb inmiddels geleerd om de naam leuk te vinden.”

Wijnand Gomes
Wijnand GomesActeur & regie-assistent
Wijnand (18 jaar) studeert Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en werkt bij het Nationale Opera & Ballet. Wanneer hij later groot is wilt hij graag theaterregisseur worden en dat is ook de reden waarom hij bij Theatergroep SubSub zit. Zijn bijnaam is meestal ‘Wijn’ of ‘Wijntje’, maar sinds hij student is wordt hij ook ‘Biernand’ genoemd.

“Bij Subsub leer ik vet veel. Je maakt samen met de regisseur, de andere regieassistenten en de acteurs hele mooie dingen.”

Adinde Maarleveld
Adinde MaarleveldActeur
Adinde (16 jaar) zit nog op school en houdt zich veel bezig met fotografie, tekenen en dansen. Sinds kort is toneel aan haar lijstje met activiteiten toegevoegd. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen en houdt van toneel, daarom is ze ook bij SubSub terecht gekomen. Kunst is een belangrijk deel van haar leven.

“Mijn bijnaam is ADHDinde. En ik heb deze bijnaam gekregen omdat ik een heel druk en vrolijk persoon ben denk ik. ”

Giacomo Steinbach
Giacomo SteinbachRapper
Giacomo (18 jaar) studeert en werkt als vakkenvuller. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met muziek. Veel mensen noemen hem Giac. Hij denkt dat het komt omdat mensen lui zijn of zijn naam moeilijk uit te spreken vinden.

“De rol waarvoor ik auditeerde is echt ideaal, ik ben vooral de schakel tussen het publiek en de personages. Op de momenten van mijn raps geef ik een mening en probeer ik ook de personages te snappen. Ook het stuk en het onderwerp zelf zijn heel interessant. ”

Marloes Strenk
Marloes StrenkDrummer
Marloes (17 jaar) studeert Styling, Interieur en Vormgeving aan het Nimeto en loopt stage. Daarnaast is ze druk bezig met het voorbereiden van allerlei audities en intakes want ze hoopt in september te kunnen starten met een muziekopleiding. Muziek is al van kleins af aan een passie van haar, nu wil ze kijken of ze daar haar beroep van kan maken. Ze pakt alle kansen aan om zich breed te ontwikkelen als muzikant. Ze speelt in een band en doet veel projecten en sessies.

“Ik word weleens Gekke Strenkie of Strenkinator genoemd, deze bijnaam heb ik gekregen op de sessies waar ik speel. Een echte verklaring kan ik daar eigenlijk niet voor geven , dat het positief bedoeld is weet ik gelukkig wel.”

Jonathan Arends
Jonathan ArendsBassist
Jonathan (23 jaar) is in het dagelijks leven invaldocent op een middelbare school en sessiemuzikant. Bij SubSub speelt hij, afgewisseld met Douwe, de bas tijdens de voorstelling. Hij heeft veel ervaring met spelen in het theater en op grote podia. Onder andere met Ongeremd en verschillende bekende Almeerse muzikanten heeft Jonathan vele podia gezien.

“Mijn bijnaam is Jappie. Omdat ik ren als een aap, heb ik mij laten vertellen. Hoe dat zit weet ik ook niet, het is gewoon al 10 jaar zo.”

Douwe Dijkstra
Douwe DijkstraBassist
Justice Tjon-a-Joe
Justice Tjon-a-JoePianist

Cursisten

Lenne Schutte
Lenne SchutteDeelnemer masterclass acteren
Lenne (10 jaar) is gek op dansen en muziek. Ze danst bij Jouetta’s danscentrum en gaat komend jaar naar het Conservatorium in Den Haag. Bij SubSub doet ze mee aan de masterclass acteren, daarvoor speelt ze afwisselend met Athina de rol van kleine Alex. “Mijn bijnaam is Lenn. Het is niet echt een bijnaam, zo noemt iedereen me gewoon.”
Athina Petrakis
Athina PetrakisDeelnemer masterclass acteren
Athina (9 jaar) zit op school en houdt enorm van dansen. Net als Lenna danst ze bij Jouetta’s danscentrum. Bij SubSub doet ze mee aan de masterclass acteren, daarvoor speelt ze afwisselend met Lenna de rol van kleine Alex. “Ik heb veel bijnamen, maar degene die ik het minst stom vind is Atien . Dat is gewoon een afkorting van Athina en zo noemt mijn beste vriendin mij altijd.”
Adelinde Heerema
Adelinde HeeremaDeelnemer masterclass acteren
Adelinde (8 jaar) zit op school en houdt erg van viool spelen, zingen, dansen en toneel spelen. Bij SubSub doet ze mee aan de masterclass acteren, daarvoor speelt ze afwisselend met Eva de rol van kleine Veerle. “Ik heb heel veel bijnamen. Mijn ouders noemen me Ady Fady Toverheks omdat als ik boos een beetje heksig kan doen en omdat ik van heksen houd, Aadje Faatje Olifantendraakje en Vleerie Vleermuis omdat ik van draken en vleermuizen houd en ik het ook leuk vind om een draak of een vleermuis na te doen.”
Eva Riechelman
Eva RiechelmanDeelnemer masterclass acteren
Eva (10 jaar) zit op de Vrije School. Ze speelt viool en doet aan synchroonzwemmen. Bij SubSub doet ze mee aan de masterclass acteren, daarvoor speelt ze afwisselend met Adelinde de rol van kleine Veerle. “Veel vriendinnetjes noemen mij Eef, omdat het korter is om te zeggen dan Eva.”

Crew

Esther Bolte
Esther BolteRegisseur
Esther (41 jaar), ook Essie genoemd, is in 2001 afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Drama in Eindhoven. Sindsdien werkt ze als actrice, docent en regisseur. De laatste jaren is ze zich steeds meer gaan richten op regisseren, maken en lesgeven aan jonge talentvolle mensen. Dit doet ze vooral bij SubSub waar ze regisseur en artistiek leider is, maar ook bij Theaterschool Almere, Buitenkunst, op de filmset en ze geeft graag gastlessen op HBO of ROC theateropleidingen. Later wilt Esther Theater-Oma worden: Een oud rimpelig gekrompen omaatje dat nog altijd actief is op de theatervloer en met oude, iets minder rimpelige, Subbies koffie gaat drinken. Theatermaken is volgens Esther het mooiste vak dat er bestaat. Theater vraagt rust en het neemt tijd om dingen te bekijken van allerlei verschillende kanten.

“Al 30 jaar is het mijn liefde en passie. Van theater gaat mijn hart sneller kloppen en dat ik dit bij SubSub, mijn eigen groep doe, is een droom die uitkomt.”

Erik Kaizer
Erik KaizerRegie-assistent
Erik (31 jaar) werkt in een revalidatiecentrum voor ouderen als verzorgende. Hij heeft in juni 2016 zijn eerste cabaretvoorstelling ‘Ik doe het maar ff zo!’ gespeeld. Daarnaast was hij ook te zien in reclames van Unox Bierbommetjes en Bol.com. Later wilt hij wel voetbalcommentator worden. Na 2 jaar meegespeeld te hebben in de producties ‘Een Faust’ en ‘De Driestuiversopera’, werd hij regie-assistent bij de voorstellingen ‘Peer Gynt’, ‘Elckerlyc’ , ‘Don Juan’ , Hem/Zijn’ en ‘Bloedband’. Ook dit jaar is hij weer regie-assistent bij Subsub. Hij heeft 2 bijnamen. De eerste is Kaiz, afgeleid van zijn achternaam Kaizer. En Erik Lyric:

“Deze bijnaam kreeg ik nadat ik eens ging rappen en een jongen vond dat mijn rapnaam Erik Lyric moest worden omdat mijn “Lyrics” (teksten) erg leuk waren.”

Yvo Nafzger
Yvo NafzgerAuteur Op Drift!
Yvo (31 jaar) is afgestudeerd aan de HKU in Utrecht in 2015 en werkt nu als toneelschrijver en (cultuur)journalist. Yvo wil in de toekomst het liefst een wereldreiziger worden die in een antieke Duitse onderzeeër van hot naar her vaart. Vooral Antarctica en Paaseiland lijken hem heel tof om te bezoeken. Yvo houdt van jong, vernieuwend en interdisciplinair theater en vindt dat SubSub dat maakt en daarvoor staat. Hij weet geen bruggetje naar zijn bijnaam, maar het luidt als volgt: Ief(s). Dat is een verkorting van Yvo en als je het leuk vindt mag je daar dus een ‘S’ achter plakken.

“Als het even kan, vind ik ergens een onbewoond eilandje waar ik de rest van mijn leven blijf wonen. Tot die tijd ben ik met veel plezier betrokken bij Theatergroep Subsub.”

Sanne Priem
Sanne PriemZakelijk leider (t/m maart '18)
Sanne (33 jaar) heeft een bachelor Social Work behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds januari 2017 is ze de zakelijk leider en productieleider van SubSub. Daarnaast organiseert ze Kunstbende Flevoland bij Corrosia Theater, Expo & Film en doet ze er af en toe een klusje naast zoals de organisatie van de Avond van de Almeerse Film. Sanne is niet iemand die vijfjarenplannen maakt, maar ze hoopt dat ze dan net zoals nu bezig is als (freelancer) projectleider / productieleider / zakelijk leider in de culturele sector. Haar vrienden noemen haar Priem, “Lion” vanwege haar rode haar, of Zakelijke Sanne.

“Ik krijg energie van het samenwerken in een creatief (en gezellig!) team en ondertussen jonge acteurs / makers de kans geven om zich te ontwikkelen en hun enthousiasme kwijt te kunnen. Samen creëren we iets wat misschien wel groter, mooier en toffer is dan wat we vooraf hadden kunnen bedenken.”

Marit Nijhuis
Marit NijhuisZakelijk leider (sinds maart '18)
Marit (25 jaar) is de zakelijk leider van SubSub en is al enkele jaren werkzaam in de culturele sector. Ze werkt naast haar baan bij SubSub ook als producent bij onder andere Ensemble Insomnio en Who’s Next. Marit is enorm leergierig en zet zich graag in voor cultuur in de breedste zin.

“Ik word Maar genoemd door vrienden, wat altijd de vraag oplevert of mensen haar roepen of dat ze iets aan hun zin toevoegen.”

Jens Lendering
Jens LenderingProductieleider
Jens (28 jaar) programmeert en produceert festivals en evenementen. Hij kan ook worden ingezet als stage/locatie manager of productieleider voor theaterproducties. Hij is de productieleider voor Op Drift!. Hij is in Almere opgegroeid dus een groot deel van zijn netwerk lag al hier toen hij in de muziek ging werken. De stad blijft een interessante en toffe plek om producties uit te voeren, zowel festivals als theater.

“Jensie! Met name het uitroepteken is belangrijk. Al m’n vrienden noemen mij zo, ook vrijwilligers bij Gestrand en Popronde Almere en mensen met wie ik samenwerk. De bijnaam komt best wel natuurlijk bij iedereen. Vaak is degene blij om mij te zien en dan roepen ze mijn naam op die manier. ”

Danitsja Koster
Danitsja KosterCoördinator Publiciteit
Danitsja (33 jaar) werkt als redacteur, communicatiemedewerker en contentmarketeer. Ze heeft vooral ervaring in de media en culturele sector. Van verhalen vertellen wordt ze blij en ze is gek op schrijven. Bij SubSub is ze verantwoordelijk voor alles rondom PR, communicatie en marketing. Naast haar werk is ze meestal nog bij een of meerdere projecten als vrijwilliger of freelancer betrokken. Ze vindt het belangrijk om iets bij te dragen aan de samenleving, meestal uit zich dat in een cultureel project of iets richting de gezondheidszorg.

“Meestal word ik Dani of Nits genoemd, dat is direct afgeleid van mijn naam. Mijn man noemt me vaak kleine of mini terwijl hij maar een klein stukje groter is! De mooiste bijnaam die ik nu heb is tante, al zal die naam een eervolle tweede plek krijgen wanneer ons eerste kindje is geboren en ze ‘mama’ kan zeggen.”

Myrthe van de Weetering
Myrthe van de WeeteringComponist
Myrthe (29 jaar) speelt viool, componeert en produceert muziek. Bij SubSub is zij muzikaal leider en componist. De prachtige muziek van de voorstelling is van haar getalenteerde hand. Haar bijnaam is ‘kleintje’, dat komt door eigen zeggen omdat Nederlanders zo lang zijn.

“Ik ben bij SubSub betrokken omdat ik het superleuk vind om met jonge getalenteerde mensen te werken en om te proberen het beste uit ze te halen!”

Dian Knigge-IJkhout
Dian Knigge-IJkhoutChoreograaf
Dian (40 jaar) is moeder, danser en sportmasseur. Ze geeft al meer dan 15 jaar les als freelance docent onder andere aan de vooropleiding dans bij de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, 5 O’Clockclass. Ze maakt het liefste producties en choreografieën waarin dans en theater worden gemengd, “de spelende danser en de dansende speler”. Sinds 2010 is startte ze een opleiding tot sportmasseur. Zo leerde ze nog meer over het menselijk lichaam, hoe spieren werken en hoe deze herstellen.

“Dansen en theater zijn mijn passie al sinds ik 4 jaar was, en ik hoop nog lang te kunnen doordansen en maken. ”

Simone Eggen
Simone EggenScenograaf
Simone (28 jaar) werkt bij verschillende theatergroepen als scenograaf. Ze is verantwoordelijk voor hoe de voorstelling eruit komt te zien. Voor sommige voorstellingen ontwerpt ze het decor, voor andere voorstellingen is ze ook het creatieve brein achter de kostuums en het licht. Ze heeft Ruimtelijk Ontwerp op Kunstacademie Sint Joost in Breda gedaan en een master Scenography in Groningen.

“Ik heb eigenlijk niet echt een bijnaam, wel veel variaties op mijn naam zoals Siem. ”

Claudia Kamergorodski
Claudia KamergorodskiFotograaf
Jazzlyn Resida
Jazzlyn ResidaProductie-assistent
Jazzlyn (18 jaar) zit op dit moment in het laatste jaar van de opleiding Artiest/Acteur op het ROC Flevoland in Almere Poort. Hopelijk kan ze daarna doorstromen naar de HBO opleiding Muziek, International Music Management of Scenarioschrijver. Ze is verschillende talen aan het leren, zodat ze daarna in het buitenland aan de slag kan gaan met haar passies: muziek, performen, acteren, schrijven en creëren. Dit is de tweede keer dat ze stage loopt bij Subsub. Vorig jaar had ze de hoofdrol in het stuk “Bloedband” en dit jaar is Jazzlyn productiestagiaire, zodat ze ook andere kant van het proces kan meemaken. Haar bijnamen zijn Jazz, Jazzy, Jazzylyn, Lyn en toen ze voor de eerste keer aan vechtsporten deed werd ze ook (Bruce) Lee genoemd.

“Mijn motto is altijd, maak van je dromen je doelen.”

Thessa Bijlard
Thessa BijlardProductie-assistent
Thessa (18 jaar) volgt de opleiding Artiest/Acteur op het ROC Flevoland in Almere. Naast haar opleiding heeft ze een bijbaan en sport ze graag. Bij SubSub is ze productiestagiaire. Ze helpt met de publiciteit en productie, onder andere met kostuums en decor, en ze is aanwezig bij de voorstellingen. Ze heeft eerdere voorstellingen van SubSub gezien en het leek haar een leuke uitdaging om achter de schermen te helpen.

“Ik word eigenlijk altijd Thess of Thessa genoemd. Wel een overdreven H erin omdat het niet vaak voorkomt haha!”

Délon Boonstra
Délon BoonstraProductie-assistent
Délon (17 jaar) houdt zich graag bezig met film en theater. Hij doet op dit moment een opleiding bij Open Studio en hij heeft zijn eigen filmbedrijf Addit Productions. In de zomer werkt hij als zeilinstructeur op zeilschool de Veenhoop. Bij SubSub werkt Délon als productie-assistent. Hij heeft zelf jarenlang op de theaterschool gezeten en vindt het een leuke uitdaging om bij Op Drift! te helpen.

“Mijn bijnaam is Didi. Niet dat heel veel mensen die gebruiken maar ik krijg het soms naar mijn hoofd toegeworpen. Waar die vandaan komt… Geen idee.. Van de winkel? Het doet mij zelf een beetje aan Bambi denken haha!”

Audities

Op Drift is een multidisciplinaire voorstelling geschreven door Yvo Nafzger. Esther Bolte neemt de regie op zich. De muziek wordt gecomponeerd door een nader te benoemen componist.

Voor Op Drift zoeken we:

Ensemble musici (klik hier voor de vacature)

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Educatie

Thematiek van Op Drift!

Jongeren van nu groeien op met internet en een 24-uurs economie. Dit zorgt dat je altijd kunt werken, altijd bereikbaar kunt zijn en altijd scherp, gevat en bovenal sociaal wenselijk uit de hoek kunt komen. Met internet, social media en de talloze talentenshows op tv komen jongeren al heel vroeg in aanraking met extreem gepassioneerde en hardwerkende mensen. Deze lijken een perfect leven te hebben vanwege de bewerkte beelden die jongeren vaak wel een paar uur per dag bekijken. Er ontstaat bij velen een drang om ook hun eigen passie en talenten te ontdekken en de nieuwe Martin Garrix, Kim Kardashian of Enzo Knol te worden.

Het is geen wonder dat jongeren steeds meer last krijgen van stress of zelfs burnout-klachten. Hoe hou je jezelf nog staande in een maatschappij die steeds meer en continu het allerbeste van je verwacht? Wanneer kun je voor jezelf kiezen, je grenzen stellen en wanneer niet? Wanneer mag je zeggen: nu even niet!

Met Op Drift! maken we deze discussie inzichtelijk én bespreekbaar voor een jong publiek.

Aan de voorstelling werken verschillende disciplines mee. Naast acteurs en urban dancers zal Who’s Next, classical music for the next generation, de muziek van het live combo verzorgen. Ook zijn er rappers/spoken word artists die de taak vervullen van het koor uit Griekse tragedies en zo commentaar geven op de situatie.

Randprogramma

Speciaal voor scholen is er de mogelijkheid overdag een voorstelling te boeken.

In combinatie met de voorstelling bieden we de volgende educatieve programma’s aan:

  • Een lesbrief met achtergrondinformatie, gespreksthema’s voor de docent en dilemma’s die aansluiten op de thematiek van de voorstelling.
  • Een nagesprek met de acteurs en regisseur van de voorstelling.
  • Een voorbereidende les in de klas, eventueel op maat.

Prijzen en informatie

Locatie:        Theater de Voetnoot, Stadhuisplein 2
Capaciteit:   95 stoelen.

Wanneer:   LET OP: De schoolvoorstellingen zijn volledig vol geboekt. Er zijn nog wel groepstickets te bestellen voor de reguliere voorstellingen.

Voor prijzen, boekingen en meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne Priem.

Partners

Voor Op Drift! werken we dit jaar nauw samen met Who’s Next: classical music for the next generation. We geven samen met hen muziektheater workshops op het Oostvaarders College, het Arte College en PRO Almere en nemen de inbreng van de jongeren mee in onze voorstelling.
Daarnaast zijn we betrokken bij de Nacht van de Kamermuziek op 1 december in KAF Almere en bij de uiteindelijke voorstelling die met de scholieren wordt gemaakt.

Op Drift! wordt verder mede mogelijk gemaakt door: 

Deze voorstelling was niet gelukt zonder de tomeloze inzet van onze hulptroepen. Via deze weg willen we jullie graag enorm bedanken!

Met dank aan: Willem Westhof, Ingrid Verheggen, Maarten van der Cammen, Jos van Hulst, Hokus Fokus, Theaterschool Almere, Rob Hartman, Paulien van Roon, Merlijn Scharn.