Project omschrijving

Don Juan

Exclusieve clubs of exclusieve liefde? Cocktails met tien chickies of een romantisch diner voor twee? Seks met onbekenden in de VIP-lounge of altijd naast je grote liefde wakker worden?
Geen dilemma’s die Don ‘Juan’ Nieuwhuizen bezighouden. De grote verleider is verslaafd aan coke, drank en seks. En hij heeft aan geen van alle ooit tekort. Geld zat. Hij leidt een leven waar Paris Hilton een puntje aan kan zuigen. De liefde ontwijkt hij moeiteloos – hij sluit zich af voor wie te dichtbij komt. Maar wat als verliefdheid op de loer ligt? Als de vonk een bosbrand blijkt?

Esther Bolte maakt met tien jongeren uit Almere een zinderende voorstelling vol verleiding, seks, drugs, glamour en een spoor van huilende meisjes. Jeroen Callaars schreef een nieuwe versie van het zeventiende-eeuwse toneelstuk Don Juan van Molière. Eén ding is hetzelfde gebleven: het leven dat Don leidt, zal hem uiteindelijk kapot maken.

De 10 jongeren die dit jaar subSuburbia vormen zijn: Sannah Aukes, Sharlee Daantje, Lieuwkje Dijkstra, Michael Hendriks, Bastiaan Kalb, Ziggy Knel, Anne-Fleur Lefel, Odail el Omari, Veronique Stokkers en Luca Warmer.

Recensie Theaterkrant: https://www.theaterkrant.nl/recensie/don-juan-2/subsuburbia/

Don Juan was van 9 april t/m 1 mei 2015 te zien in Corrosia Stad, Almere en op zondag 31 mei op Festival Havenwerk in Deventer.

 

Cast:

Sannah Aukes

Sharlee Daantje

Lieuwkje Dijkstra

Bastiaan Kalb

Anne-Fleur Lefel

Odail el Omari

Veronique Stokkers

Luca Warmer

Ziggy Knel

 

Crew:

Esther Bolte – Regisseur

Erik Kaizer – Regie Assistent

Marion van der Bijl – Regie Assistent

Jorge Verkroost – Zangcoach

Shantay Stern – Danscoach

Studio Ron van Roon – Grafisch ontwerp

Claudia Kamergorodski – Fotografie