Inschrijfformulier

Is op het podium staan he-le-maal jouw ding en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Kom dan auditie doen!

Waar doe je auditie voor?

In 2023 spelen we een voorstelling, waarvan de naam en het thema nog niet bekend is. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Esther Bolte en wordt ongeveer 15 tot 20 keer gespeeld.

Daarnaast starten we ook weer met SubSubXtra (in 2021/2022 heette dit Life). Een speltrainingstraject, dat uitmondt in een montagevoorstelling, waarvoor SubSub op zoek is naar acteurs die ook makers zijn. De acteurs krijgen onder andere speltrainingen onder begeleiding van professionals en zullen de repetities van een aantal andere Almeerse gezelschappen bezoeken. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Jurriën Trappel.

De repetities voor de nieuwe voorstellingen starten in oktober en vinden op dinsdagavond (SubSubXtra) en donderdagavond (de voorstelling) plaats.

Een week voor de auditie hoor je via de mail of je bent uitgenodigd om auditie te komen doen. Je ontvangt dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en je krijgt van ons een auditie opdracht.

Vul de vragen op de volgende pagina zo volledig mogelijk in. Indien je wordt aangenomen, kan je alvast rekening houden met het volgende:

  • Meedoen aan de audities is kosteloos
  • Deelname aan de voorstelling is niet kosteloos,
    • de bijdrage aan de voorstelling van 2023 is €245,-
    • de bijdrage aan SubSubXtra 2023 is €195,-
      Dit geldt wanneer je door de audities heen komt!

Auditie doen en corona

Voor, tijdens en na de audities zorgt Theatergroep SubSub dat alle maatregelen omtrent corona worden opgevolgd. Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. Meld je af per mail info@subsub.nl en wij zorgen ervoor dat we samen een moment plannen voor de fysieke auditie (mits je geen corona hebt natuurlijk). Een auditie per video is dan ook nog mogelijk.

Schrijf je in voor de audities!