Inschrijfformulier

Wil je op de hoogte worden gehouden van wanneer je auditie kunt doen voor Theatergroep SubSub? Vul dan het formulier hiernaast in!

AUDITIES 17 en 24 september 2020, in de avond

Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent voor de auditiedag 2020 (precieze datum volgt nog). Is op het podium staan he-le-maal jouw ding en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Kom dan auditie doen!

Waar doe je auditie voor?
Wanneer je auditie doet voor Theatergroep SubSub kun je een rol in onze nieuwe voorstelling krijgen . Er is helaas maar beperkt ruimte, dus auditie doen betekent niet dat je met zekerheid een plekje hebt bij Theatergroep SubSub in het seizoen 2020/2021.

De voorstelling
Meer informatie over onze nieuwste voorstelling wordt later bekendgemaakt.

In de tweede week van september hoor je via de mail of je bent uitgenodigd om auditie te komen doen. Je ontvangt dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en wat je moet voorbereiden.

Vul de vragen op de volgende pagina zo volledig mogelijk in. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, ontvang je een ontvangstbevestiging van ons. Stuur na het invullen ook een foto naar ons via info@subsub.nl. Indien je wordt aangenomen, kan je alvast rekening houden met het volgende:

  • Mee doen aan de audities is kosteloos
  • Deelname aan de voorstelling is niet kosteloos, de bijdrage is €200,-
    Dit geldt wanneer je door de audities heen komt!