Tof dat je hier bent!

Hier vind je alle informatie over auditie doen voor Theatergroep SubSub. De audities voor seizoen 2023-2024 zijn op 21 en 28 september!


Is op het podium staan he-le-maal jouw ding en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Lees dan snel verder en schrijf je hieronder in voor de audities (op één van de twee dagen).

Waar doe je auditie voor?

Wanneer je in september 2023 auditie komt doen, dan doe je meteen auditie voor twee onderdelen van Theatergroep SubSub. De voorstelling die we in 2024 spelen én het makersproject SubSubMakers.

Voorstelling

In 2024 spelen we een teksttheatervoorstelling. Deze voorstelling wordt 15 tot 20 keer gespeeld en wordt geregisseerd door Esther Bolte. De repetities voor deze voorstelling starten in oktober 2023 en vinden op de donderdagavond plaats.

Volgend jaar spelen wij R♥J, een gemoderniseerde versie van het wereldwijd bekende, klassieke stuk- Romeo en Julia- van Shakespeare!

SubSubMakers

SubSub heeft ook een makerstraject SubSubMakers, dit traject mondt uit in een montagevoorstelling. De acteurs die hieraan meedoen ontwikkelen hun makersskills onder begeleiding van professionals. Daarnaast bezoeken ze repetities van andere Almeerse gezelschappen. De repetities voor SubSubMakers starten in oktober 2023 en vinden plaats op de dinsdagavond.

Prijs

Meedoen met het SubSub teksttheater of SubSubMakers bedraagt eenmalig €195,-. SubSub hecht veel waarde aan de ontwikkeling van jong talent. Mocht de contributie een probleem vormen, kan dit natuurlijk altijd overlegd worden.

Schrijf je in voor de audities!

Een week voor de auditie ontvang je meer informatie over de tijden, de locatie en je krijgt van ons een leuke auditie opdracht.

Vul de vragen op de volgende pagina zo volledig mogelijk in.

Schrijf je in voor de audities!