Tof dat je hier bent! Hier vind je alle informatie over auditie doen voor Theatergroep SubSub. De audities voor seizoen 2022-2023 zijn net geweest. Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor dit seizoen.

Is op het podium staan he-le-maal jouw ding en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Lees dan snel verder en schrijf je hieronder in voor de audities op donderdag 22 en 29 september 2022.

Waar doe je auditie voor?
Wanneer je in september 2022 auditie komt doen, dan doe je meteen auditie voor twee onderdelen van Theatergroep SubSub. De voorstelling die we in 2023 spelen én het makersproject SubSubMakers.

Voorstelling
In 2023 spelen we de voorstelling Oedipus, “Who do you think you are?” – een voorstelling over identiteit, roots, keuzes maken en het lot. Deze voorstelling wordt geregisseerd door onze regisseur en artistiek leider Esther Bolte en wordt zo’n 15 tot 20 keer gespeeld in de speelperiode. Dit jaar (2022) en vorig jaar (2021) speelde we in juni wegens corona. Onze speelperiode valt normaliter altijd in het voorjaar, in april. De repetities voor deze voorstelling starten in oktober 2022 en vinden op de donderdagavond plaats.

SubSubMakers
Elk jaar is er ook een makersproject SubSubMakers, dit traject mondt uit in een montagevoorstelling. De acteurs die hieraan meedoen ontwikkelen hun makersskills onder begeleiding van professionals. Daarnaast bezoeken ze repetities van andere Almeerse gezelschappen. De repetities voor SubSubMakers starten in oktober 2022 en vinden plaats op de dinsdagavond.

Schrijf je in voor de audities!

Een week voor de auditie ontvang je meer informatie over de tijden, de locatie en je krijgt van ons een leuke auditie opdracht.

Vul de vragen op de volgende pagina zo volledig mogelijk in en zet 22 en 29 september alvast in je agenda!

Auditie doen en corona

Voor, tijdens en na de audities zorgt Theatergroep SubSub dat alle maatregelen omtrent corona worden opgevolgd. Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. Meld je af per mail info@subsub.nl en wij zorgen ervoor dat we samen een moment plannen voor de fysieke auditie (mits je geen corona hebt natuurlijk). Een auditie per video is dan ook nog mogelijk.

Schrijf je in voor de audities!