Tof dat je hier bent! Hier vind je alle informatie over auditie doen voor Theatergroep SubSub. De audities voor seizoen 2023-2024 zijn in september 2023.

Is op het podium staan he-le-maal jouw ding en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Lees dan snel verder en schrijf je hieronder in voor de audities. De auditie data zijn nog niet bekend, die krijg je later in je mail.

Waar doe je auditie voor?
Wanneer je in september 2022 auditie komt doen, dan doe je meteen auditie voor twee onderdelen van Theatergroep SubSub. De voorstelling die we in 2023 spelen én het makersproject SubSubMakers.

Voorstelling
Later dit jaar wordt bekend welke voorstelling we gaan spelen in 2024. De voorstelling wordt geregisseerd door onze regisseur en artistiek leider Esther Bolte en wordt zo’n 15 tot 20 keer gespeeld in de speelperiode. De repetities voor deze voorstelling starten in oktober 2023 en vinden op de donderdagavond plaats.

SubSubMakers
Elk jaar is er ook een makersproject SubSubMakers, dit traject mondt uit in een montagevoorstelling. De acteurs die hieraan meedoen ontwikkelen hun makersskills onder begeleiding van professionals. Daarnaast bezoeken ze repetities van andere Almeerse gezelschappen. De repetities voor SubSubMakers starten in oktober 2023 en vinden plaats op de dinsdagavond.

Schrijf je in voor de audities!

Een week voor de auditie ontvang je meer informatie over de tijden, de locatie en je krijgt van ons een leuke auditie opdracht.

Vul de vragen op de volgende pagina zo volledig mogelijk in.

Schrijf je in voor de audities!