SubSubMakers

Theatergroep SubSub is hét jongerengezelschap van Flevoland. Ieder jaar maakt de theatergroep een nieuwe voorstelling met jongeren tussen de 15 en 25 jaar. SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek.

Ieder jaar doen er gemiddeld 55(!) jongeren auditie voor onze voorstelling. Per voorstelling hebben we plek voor maximaal 10 jongeren. Daardoor moeten we helaas een deel afwijzen. Waarom dat zo is, legt onze regisseur Esther Bolte uit: “Vaak hebben de jongeren die ik afwijs wel talent, maar passen ze niet direct bij een personage dat ik in mijn hoofd heb. Anderen zijn er nog niet aan toe om in een professionele voorstelling te spelen.”. En dit vinden wij hartstikke zonde! Ook hebben wij gemerkt dat de jongeren dan nergens anders terecht kunnen. Daarom doen we het vanaf nu anders. Met SubSubMakers bieden we, met behulp van Cultuurfonds Almere, de jongeren die auditie komen doen een kans om toch bij ons te blijven. Dit kan op verschillende manieren: Meedoen met de voorstelling of meedoen met het SubSubMakers-traject van tien trainingen/workshops.

Meedoen met het SubSubMakers-traject houdt in dat je meedoet met tien workshops. De workshops bestaan onder andere uit speltrainingen, het bezoeken van repetities en een voorstelling van SubSub. Daarnaast ga je langs bij voorstellingen van onze partners zoals: Theatergroep Suburbia en Theatergezelschap BonteHond. Op deze manier maak je kennis met verschillende theaterstijlen en breidt je je netwerk uit met mensen uit het werkveld!

SubSubMakers

SubSubMakers is mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere.

Wij willen Theatergroep Suburbia en Theatergezelschap BonteHond bedanken dat wij een kijkje mochten nemen bij de repetities, voorstellingen en in gesprek konden met acteurs en regisseurs.

Meld je aan voor SubSubMakers

Zie jij het ook wel zitten om mee te doen met dit SubSubMakers-traject? Of te spelen in onze nieuwste voorstelling? 

Dan kun je je hier opgeven! In september 2022 worden er weer audities gehouden. Rond die tijd krijg je van ons een mail ter bevestiging.

SubSubXtra

Meld je aan voor SubSubMakers

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rondom SubSub? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!